Odoroff tuotteiden tilaus

Tilaa OdorOff tuotteet kätevästi

Aktiivihiilipatruunat

Aktiivihiilipatruuna sopii tuuletusputken päähän tai kaivon sisään. Sopii eritoten kotitalouksille, sekä kohteisiin joissa EI ole sähköä. Helppo asentaa. Asennusohjeet seuraavat pakkauksen mukana.

Hajunsitojaneste

HajutPois-hajunsitojaa käytetään eloperäisten, kiinteiden jätteiden hajujen poistoon. Käyttökohteita ovat esim. puuceet, käymälät, eläinten jätökset, jäteastiat, ruuan tähteet ja omakotitalojen kaivot. HajutPois–hajunsitoja on ympäristöystävällinen ja luonnossa hajoava.

Ota yhteyttä myyntiimme

Toimitusehdot

Odoroff Oy:n toimitusehdot

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin. Lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamisen tilauksen yhteydessä. Sopimus syntyy tilausvahvistuksen yhteydessä. Maksu hoidetaan laskulla. Lasku lähetetään asiakkaalle. Laskun loppusummaan lisätään postituskulut. Tuotteet lähetetään maksun saavuttua tilillemme. Jos tilausta ei makseta 14 vrk kuluessa, tulkitaan se peruuntuneeksi.

Lähetyskulut

Asiakas maksaa lähetyskulut laskun yhteydessä.

 

Postituksen hinta 01.01.2012 alkaen on:
paino enintään 2 kg 10,00 €
paino enintään 5 kg 12,00 €
paino enintään 10 kg 15,00 €
Postipaketti (noudetaan postista).

Toimitusaika

Toimitusaika tuotteille vaihtelee tuotteittain, mutta se tapahtuu yleensä 3-5 päivän aikana tai vähintään 1-2 viikon sisällä maksun saapumisesta.

Tuotepalautukset

Ottakaa yhteyttä 0207 412140 tai info [ät] odoroff.fi. Käsittelemme palautukset tapauskohtaisesti.

Tietosuojakäytäntö

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai mihinkään muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan.

Muuta

Mikäli  OdorOff Oy:n sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, OdorOff Oy  ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin.