Kokonaisvaltainen palvelu Kaikki OdorOff-tuotteet toimitetaan tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella, sisältäen asennusympäristön kartoituksen, käyttöönoton, kohdekohtaiset säädöt, käyttökoulutuksen sekä huoltosopimuksen. Aurinkovoimalatoimutuksessa suunnittelusta vastaa kumppanimme.

Konsultointi- ja suunnittelupalvelut Hajunpoistojärjestelmien suunnittelut yli 1000 kohteen kokemuksella. Aurinkovoimalat mitoitamme ja suunnittelemme yhteistyössä kumppanimme kanssa.

Hajun sekä kaasun mittaus- ja analysointipalvelut Yksityiskohtainen raportti kohteen pitoisuuksien mittaustuloksista, joiden pohjalta annetaan suositus sopivasta ratkaisusta.

Laitteistojen vuokraus ja myynti Hajunpoistolaitteistojen myynti ja vuokraus. Vuokralaitteisto toimitetaan palevelusopimuksena, joka sisältää hiilen kierrätyksen sekä uuden suodattimen toimituksen vanhan tilalle.

Hajunsitojaneste-toimitukset HajutPois-hajunsitojaa käytetään eloperäisten, kiinteiden jätteiden hajujen poistoon.

Aktiivihiilitoimitukset Tutkimuksissa on osoitettu, että hiili voi poistaa rikkivedyn lähes täydellisesti. Toimitamme hiilen joko pien – tai suursäkeissä.

Huoltopalvelut ja -sopimukset OdorOff järjestää huollon toimittamilleen laitteille.

Hajunpoistotakuu Tuotteet poistavat hajun vaatimustason mukaisesti.

Haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään oikeat ja kustannutehokkat ratkaisut kaikkiin hajuhaittoja koskeviin haasteisiin. Lisäksi tarjoamme aurikovoimalavaihtoehtoja yritysten tarpeisiin.

Tutustu hajunpoisto -ratkaisuihin

Aurinkovoimalat