Absorptiopesurit

OdorOff Absorptionpesurissa haiseva ilma johdetaan puhaltajan avulla pesurin läpi. Pesurissa oleva vesi sitoo hajua ja epäpuhtauksia itseensä ja pudottaa samalla ilman hajupitoisuutta. Menetelmä on vapaasti mitoitettavissa suurellekin ilmamäärälle pesurin kokoa muuttamalla. Lopputulosta voidaan tehostaa lisäämällä hajunsitojanestettä pesuriin.

Menetelmän edut

Menetelmä perustuu OdorOff Oy:n kehittämään patentoituun järjestelmään. Absortiopesuri poistaa siihen johdetusta ilmasta suuren osan hajuyhdisteistä siten, että hajun määrä saadaan laskettua suunnitellulle tasolle. Menetelmällä saadaan poistettua myös erilaisia hiukkasia, kuten pölyä.

Absorptiopesuri on toimiva ja kustannustehokas hajunpoistoratkaisu. Sitä voidaan myös käyttää täydentämään jonkun toisen hajunpoistoratkaisun toimintaa.

Esimerkki Absorptiopesurin käytöstä (AW-XX)

Kohteessa on aikaisemmin hankittu hajunpoistolaitteisto jonka teho ei riitä tai kohteen hajupitoisuus on erittäin voimakas.

Ratkaisu: Asennetaan pesuri leikkaamaan hajusta osa pois, joten yhdistelmäratkaisuna saavutetaan täydellinen hajunpoisto. Koon valinta virtaaman mukaan. Asennus sarjaan.

Soveltuu käytettäväksi

Jätevesiverkostot ja pumppaamot, Jätteenkäsittely, Teollisuuslaitokset, Laivat