ÄLYKÄS AURINKOVOIMALA YRITYKSILLE JA MAATILOILLE

Räätälöimme tarpeitasi tukevan (yli 10 kWp) aurinkovoimalan huomioiden sähkövoiman tarpeen kauden aikana, rakennuksen sijainnin, katon maximi -kuorman, mahdolliset varjostukset ja käyttövarmuuden.

Katolle tai maahan sijoitettava aurinkovoimala on tehokas ja vaivaton. Rakennamme voimalan hyödyntäen viimeisintä teknologiaa ja komponentteja sekä kotimaista innovaatiota seurata aurinkoa älykkäästi päivän aikana. Vaihtoehtona on myös kiinteät paneelit eri kulmiin.

AURINKOVOIMALA AVAIMET KÄTEEN- TOIMITUKSELLA on palvelumalli, jossa aurinkovoimalan käyttöönotto on asiakkaalle helppoa, koska huolehdimme kaikesta suunnittelusta, sekä tukiasioista käyttöönottoon. Mikä parasta se alkaa heti tuottamaan puhdasta energiaa, sekä on tehokas ja turvallinen tapa tuottaa sähköä.

AURINKOVOIMALA PALVELUNA on palvelumalli, jossa saat kaikki aurinkovoimalan edut käyttöön ilman invastointikustannuksia. Tämä on nopea ja riskitön tapa päästä kiinni aurinkosähköön, sekä päästä hyödyntämään uusiutuvan energin hyödyt. Lisäksi suojaat osan säkönhankinnastasi sopimuskauden aikana ja tämä tuo organisaatiolle ennustettavuutta sähkönhankintakustannuksiin.