Account Manager

 

Tule kanssamme kasvamaan ja kasvattamaan cleantech- osaamista.

 

 

Osaamisprofiili:

 

Sinulla on vankka kokemus myynnistä suoraan päättäjille – Account Management – tai edellytykset oppia ja kehittyä ratkaisu-ja palvelumyynnin ammattilaiseksi.

 

Sinulla on kyky hoitaa myyntiprojektit itsenäisesti alusta loppuun. Vastaat niin hankinnoista kuin projektin aikaisesta alihankkijoiden ja muiden yhteistyökumppaneiden koordinoinnista. Olet valmis tekemään kaikkea mitä liiketoiminta vaatii ja sen ehdoilla.

 

Kemian- & ympäristötekniikan tuntemus tai toimiminen LVI-alalla tukisivat tiimin nykyistä osaamista.

 

Olet koulutukseltasi soveltuvan alan insinööri tai DI ja tulet toimeen kotimaisen kielen lisäksi myös englannilla.

 

 

Mitä odotamme sinulta ?

 

Osaat kuunnella asiakasta ja haluat ratkaista asiakkaan ongelmat sekä ymmärrät liiketoiminnan vaatimuksia. Etsit aktiivisesti uusia asiakkaita ja mahdollisuuksia. Et pelkää itsellesi tuntematonta ja ryhdyt tuumasta toimeen myös aikaisemmin tuntemattomien kanssa. Olet yhteistyökykyinen, haluat kehittää panoksellasi yrityksen toimintaa ja vastaat laadusta suoraan asiakkaillemme. Odotamme sinulta omatoimisuutta ja itsenäisyyttä tehtävässäsi.

 

Osaamisesi ja motivaatiosi ovat näkyneen myös käytännössä aiemmissa tehtävissäsi ja sinulla on hyvät suositukset tai näytöt. 

 

Toimimme pääosin Suomessa ja olet valmis matkustamaan tehtävän edellyttämällä tavalla. Työ on mahdollista hoitaa ”etätyönä” itsenäisesti omalla asiakassektorilla vaikka kotikonttorista. Toimimme pääkaupunkiseudulla mutta pääkaupunkiseudulla asuminen ei ole välttämätöntä.

 

 

Lähetä hakemus: info@odoroff.fi